Loading

Revision/regnskab

 

Revisors/bogholders løsning til interne regnskaber : Winfinans.NET Klient Adgang (Client Accounting)

Revisions- og regnskabsvirksomheder kan for et fast månedligt beløb (kr. 300,-) abonnere på en løsning, hvor de kan føre regnskab for et ubegrænset antal virksomheder. Til denne løsning kan deres kundevirksomheder tildeles en adgang (Winfinans.NET Klient Adgang (Invoicing)) for kr. 75,- pr. måned.(priser excl moms.)

Se mere - Winfinans.NET Klient Regnskab -  Info til revisorer.

 

Gratis revisoradgang

Revisorer har selvfølgelig gratis adgang til deres kunders data, hvis deres kunder anvender vores internetbaserede løsning Winfinans.NET.

Kontakt Winfinans og få en præsentation af mulighederne - De findes ikke bedre eller mere prisfordelagtigt andre steder.

 

Winfinans leverer løsninger der hjælper revisor og bogholder bedre

Winfinans har i mange år leveret regnskabssystemer til virksomheder i Revisionsbranchen.

Med vores løbende kontakt med landets revisorer er Winfinans programmerne tilpasset nyeste lovgivning og er spækket med tidsbesparende funktioner, der hjælper professionelle bogholdere og revisorer i deres hverdag - alt til yderst konkurrencedygtige priser.

 

Winfinans dækker behovet for kundebogføring hos revisor/bogholder

Winfinans programmer bliver brugt til bogføring og administration af kunders virksomheder.

Vores lokalt installerede løsninger (Winfinans Small Business og Winfinans DT) bliver primært brugt til regnskabsføring, hvor vores løsninger på nettet (Winfinans.NET) også bliver brugt til at dække slutkundernes behov for fakturering, lagerstyring, kundehåndtering m.v..

Winfinans.NET er bygget - ikke kun til nu, men også til fremtidens mange nye muligheder. Vælg Winfinans.NET og det bliver ikke nødvendigt at skifte løsning i mange år.

 

Winfinans dækker behovet hos alle revisors kunder

Revisorer og eksterne bogholdere er en erhvervsgruppe, der i stigende omfang er belastet af, at skulle anvende mange forskellige regnskabssystemer.

Det skyldes, at der efterhånden findes mange løsninger, men ikke mindst, at flertallet af  regnskabssystemer på det danske marked ikke kan tilpasses mange størrelser virksomheder og foreninger.  

Der findes en del regnskabsløsninger, der sælges som billige og lette at anvende, men de kan ikke anvendes af mellemstore virksomheder, og de er ikke altid billige. Omvendt findes der større løsninger, der kan dække behovet for de fleste, men de er af økonomiske årsager udenfor de mindste virksomheders rækkevidde.

Winfinans.NET er udviklet, som en løsning, der kan tilpasses de mindste virksomheder, og Winfinans.NET kan  følge med, selvom virksomhederne vokser. Og økonomisk fordelagtigt for alle uanset størrelse.

Revisorer og bogholdere, der bruger Winfinans behøver ikke anvende mange forskellige løsninger. Winfinans har en løsning til langt de fleste.

Kontakt Winfinans og få en præsentation af mulighederne.