Loading
Abonnementsfakturering

Sælger du produkter i abonnement, udlejer fast ejendom eller driver en forening, så kan Winfinans levere en god løsning til dig. Med mulighed for opkrævning via NETS (Tidligere PBS betalingsservice)   eller med en betalingskort løsning med abonnementstræk, så kan du altid finde en løsning med Winfinans.

Advokatregnskab

Winfinans.NET tilbyder klientbogføring, opgørelse af tilsvar samt timeregnskab der henvender sig til advokater.

Anlægskartotek

Anlægskartotek med integration til regnskabssystemet. Bliv fri for separate Excelark eller lignende løsninger.

Betalinger på nettet

Winfinans har integration til flere internet betalingsløsninger. Winfinans kan både hente penge fra betalingsgateway og samtig danne den bogføring, som betalingerne giver anledning til. Abonnementsbetalinger  med registrerede trækningstilladelser (Tickets).

Bilagsindscanning

Smid papirerne ud! Led ikke længere efter fedtede bilag. Send et billede enten i billedformat eller ex. .PDF til regnskabssystemet, og du vil herefter direkte kunne se og genudskrive registrerede bilag i Winfinans systemet.

Budgettering

Også med budgetteringsopgaven har vi flere løsninger på opgaven hos Winfinans. Om budgetter alene skal udføres på kontoniveau, eller det skal være en del af sags- /projektstyringen i virksomheden, så har Winfinans en god løsning. Der kan også leveres systemer, hvor der kan være flere budgetter pr. regnskabsår, som ex. kan anvendes til opfølgende budgetter, som regnskabsåret skrider frem

CRM/kundestyring

Hos Winfinans finder du mange nyttige funktioner, som du normalt kun ser i mange omfattende CRM løsninger. Så du kan spare en masse problemer med systemintegration, dobbelt dataopdatering og penge til køb og drift af separat CRM løsning. 

Elektronisk fakturering

Vi har alle vænnet os til at sende "elektroniske fakturaer" i form af fakturaer indlagt i et .PDF dokument. Nu kan Winfinans levere systemer, hvor det er muligt, at bogføingsbilag "indtaster sig selv" og på den måde er vi tæt på at realisere det papirløse regnskab. En vision vi regner med bliver virkelighed inden 2016. Der vil måske stadig være små boner fra supermarkedet o.lign, men over 90 % af bilagene skal da ikke længere indtastes. Det klarer Winfinans.NET løsningen selv

Fakturering på alle niveauer

Et faktureringssystem er den form for administrativ løsning, som de fleste virksomhedsejere først ønsker sig.

Fakturering er vejen til at sikre, at der kommer penge i kassen.

Mange starter med et regneark ,men i de fleste tilfælde bliver problemet med fakturanumre for stort, og salgsstatistikker er sjældent eksisterende.

Winfinans dækker hele paletten. Du kan altid få en Winfinans faktureringsløsning, der passer til din faktureringsopgave.

Gratis revisoradgang

Winfinans kan via produktet Winfinans.NET tilbyde landets revisorer en gratis adgang til deres kunders regnskaber. Sammen med en række nyttlge funktioner, som letter revisors regnskabsarbejde, så kan Winfinans leverede et af de bedste tilbud til revisorer og deres kunder. 

Integrationer

Winfinans er 100 m mester i integrationer. Om det er en webshop - en forretningsapplikation - bank- og lønsystems integration. Hos Winfinans opfatter vi regnskabs-/ ERP- systemet som et knudepunkt i kommunikation af handelsdata mellem virksomheder . Så integrationer er ikke kun afgrænset til noget der sker i virksomheden. Det er sådan verden ser ud.

Intrastat/listesystemet

Danmark er stadig  medlem af EU, så her er indberetninger vi alle ønsker at udføre med den midste arbejdsindsats. Derfor har Winfinans løsninger på begge lovbefalede indberetningsopgaver.

Koncernkonsolidering

Såvel franchaise systemer som rigtige koncerner med mange virksomheder i koncernen ønsker at kunne følge den samlede økonomi. Winfinans løsningen, der kan konsolidere regnskaber cross-internet og cross-currency - enten med manuelle funktioner eller som fuldt automatiserede periodiske opdateringer.

Løsninger på Nettet

Winfinans leverer regnskabs- og ERP/CRM løsninger, der er bygget i dette årtusinde - specielt til anvendelse på internettet. Med Winfinans.NET dækker vi både de grundlæggende funktioner og kan give brugerne en komplet løsning, der dækker alle virksomhedens administrative opgaver. Det er fremtidens løsninger, som vi allerede leverer i dag.

Moms i flere lande

Den stigende globalisering har sneget sig ind i de mindre virksomheder. Derfor har vi løsninger, der kan tilfredsstille virksomheder med import/export  i og udenfor Europa, med de opgaver til moms beregning, der må føre med sig. En international webshop skal kunne beregne momstilsvar i mange lande i samme regnskab. Og beregning af moms ved trekanthandel er også en del af de opgaver, der kan hånteres.

Projektstyring

Virksomheder, der lever af at udføre opgaver for kunder, der indeholder arbejdstimer, varer og/eller begge dele, har behov for at kunne opgøre resultatkontrol pr. sag/projekt. Winfinans kan i den forbindelse  levere et tidsregistreringsmodul med kundefakturering.

Regnskab for alle

Alle Winfinans løsninger indeholder gode gennemprøvede regnskabsfunktioner, der kan tilfredsstille alle, der ønsker sig et komplet regnskabssystem. Nemme at bruge - kapacitet til selv de største virksomheder. Og Winfinans er både lokalt installerede løsninger og regnskab på nettet.

Virksomhedsudvikling

Winfinans har leveret økonomisystemer til mere end 15.000 virksomheder og har været aktivt deltagende i mange virksomheders administrative forretningsudvikling. Den ekspertice og erfaring Winfinans har oparbejdet, leverer Winfinans - dels igennem gennemtænkte standardløsninger, men også som konsulentarbejde - både direkte eller i samarbejde med Winfinans partnere.