Advokatregnskab

Med advokatmodulet til Winfinans.NET er det muligt at bogføre både på klientbanker og sager, og den informative advokatboks giver et hurtigt og effektivt overblik over sagerne ved at samle de væsentlige oplysninger et samlet sted.

De enkelte brugere kan netop tilpasses, så de kun har adgang til de funktioner som de har behov for. Det gør det nemt at opdele arbejdsopgaverne i advokatregistreringer og de mere almindelige bogføringsopgaver.

Hele Winfinans.NETs regnskabsdel ligger bagved og giver selvfølgelig mulighed for at få vist et regnskab for den enkelte sag/tilsvarsreference .

Der kan registreres timer samt udlæg på sager med varierede satser. Registreringen kan anvendes som fakturagrundlag. Ved udfakturering af timer og udlæg belastes sagerne ud fra sagsnummer.  Bogførte udlæg kan opsamles automatisk til udfakturering.

Winfinans.NET indeholder også mulighed for at scanne bilag og andre dokumenter som kan tilknyttes de enkelte posteringer og klienter.

Prisen for vores modul er fra kr. 525,00 kr pr. mdr. Der tilkommer en opstarts pris (engangs udgift) på 5000,00kr for opsætning. Prisen er ex. moms.

Ønsker du at vide mere om advokatmodulet, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling

Du har mulighed for at se en demoudgave af advokatmodulet her. Brug brugernavnet Advokatdemo og kodeordet Advokat1