Support Hjælp 24-7Køb supportKonsulent hjælpSpecialopgaverOnline kurserØnsker & fejlFor abonnenter

Hjælp 24-7

Gå til artikelsiderne. Link kommer når artikelbasen er klar.

Køb support

Køb support i vores shop. Link indsættes her. shop.winfinans.dk?cf=9

Konsulent hjælp

Winfinans.NET er grundlæggende let tilgængelig. Der findes en omfattende on-line hjælp, let tilgængelige funktionsmanualer, der understøtter en enkel opstart og udvalgte funktioner gennemgås med selvkørende instruktioner.

Med et supportabonnement er du sikret løbende hjælp til brug af dit Winfinans program, men du kan også købe konsulenttimer til hjælp til rapporttilretning, opsætning og indlæsning af kontoplan.

Specialopgaver

Winfinans.NET er et omfattende administrationssystem, der kan anvendes som en faktureringsløsning, en enkel regnskabsløsning og til et komplet økonomi- og CRM system i mindre og mellemstore virksomheder.

Alligevel kan det være at din virksomhed har specielle behov for funktioner, integrationsmuligheder eller moduler. Du er velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen den rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Online kurser

Når du skal starte op med en ny økonomiløsning, er hurtig tilførsel af generel viden om produktet og om hvordan det bedst muligt kan understøtte din forretning nøglen til at få det maksimale ud af din Winfinans løsning.

Vi kan tilbyde fjernundervisning med instruktør. Du logger på nettet og bruger kun den tid, som undervisningen tager. Der undervises enkelt lektioner på under 1 time i afgrænsede centrale moduler som bogføring, fakturering og udligning af debitorposter.

Ønsker & fejl

Winfinans.NET implementeres konstant med nye funktioner og muligheder, og fordi det er internetbaseret kan vi hurtigt foretage ændringer, som ikke kræver en lokal opdatering på din pc. Derfor vil vi meget gerne modtage input til forbedringer i programmet. Også hvis du har fundet en uhensigtsmæssighed.

Du er velkommen til at sende en mail til support@winfinans.dk

For abonnenter

Winfinans.NET indeholder mange funktioner, så selvom du er kommet godt i gang med din Winfinans.NET løsning, kan der godt opstå behov for at få hjælp til at starte op på nye moduler. Det kan være til igangsætning af dimensionsregnskab, tidsregistrering eller lagerstyring.

Vi kan også mod konsulenthonorar tilbyde fjernsession til support eller diagnostik. Skriv til support@winfinans.dk og hør nærmere.

Support

Selv om vi tilstræber at gøre Winfinans så nemt som muligt kan der være behov for hjælp. Den finder du her. Enten via vores artikel database under 24-7 eller ved at købe et email support abonnement. Læs mere på vores figur til højre.