Loading

Winfinans.NET
- en løsning man kan vokse med

Winfinans på nettet

Winfinans.NET er vores nyeste løsninger - Til dem der kan se fordelene af altid at være online i et samarbejde med medarbejdere, extern bogholder, revisor, kunder og leverandører.

Winfinans.NET er komplette administrative løsninger på nettet. Regnskab, budget, kunder, køb, salg/fakturering, varer og CRM funktioner i een pakke.

Spækket med funktioner, der letter dig i hverdagen og sørger for du får det økonomiske overblik.

Med Winfinans.NET er de fleste ekstramoduler ikke ekstra, men en del af Winfinans.NET  løsningen.
Eksempelvis  bilagsindscanning og abonnementsfakturering.

En løsning til de fleste virksomheder, foreninger og organisationer

Med Winfinans.NET kan du let finde den løsning, som du har brug for:

Vælg mellem en ren faktureringsløsning - regnskabsløsninger  med fakturering og komplette handelsløsninger. Integrér med webshop, SMS-løsning m.v.. CRM funktioner er en del af alle løsninger. Den intuitive brugerflade gør det nemt at bruge.

Winfinans.NET bliver både brugt af nogen af landets største og mindste virksomheder.

Se Highlights og væsentlige funktioner.

Winfinans.NET er udviklet til internettet. En god løsning for virksomheder med flere afdelinger der arbejder med fælles administration. Også med hjemmearbejdspladser.

Med Winfinans.NET kan man bruge sit økonomisystem, uanset hvor i verden man er - blot der er forbindelse til internettet. Og virksomhedens revisor kan let få adgang - Og for din revisor er det gratis.

Revisormedarbejdere kan samle deres adgang til alle Winfinans.NET og Winfinans DT kunder i én og samme systemadgang. - Og Winfinans leverer den mest favorable løsning til revisorer med "interne regnskaber".

Priser

Ikke kun en regnskabsløsning

Winfinans.NET er et professionelt regnskabsløsning, men har også CRM-funktioner som f.eks. E-mail kampagner.Handelsmodulet kan både håndtere generelle prislister, individuelle priser, mængdepriser, rabatter, mængderabatter og bonusordninger.

Winfinans.NET indeholder et web-baseret Time/Sags modul - Projekt .

Som en ekstra mulighed kan man abonnere på Winfinans.NET med ekstern databaseadgang.

Det gør det dels muligt at have direkte tabeladgang, den MS Access baserede Winfinans DT brugerflade og/eller et MS Excelark på samme data. Flere arbejdsflader kan bruges samtidigt på de samme regnskaber!

Brugerflader udviklet direkte til egne opgaver

Brugere med helt specielle behov har i mange år været henvist til at få lavet kostbare tilretninger til komplexe ERP-systemer. Tilretninger, som mange gange bliver dyre når der skal arbejdes udfra et komplext udgangpunkt.

Når nye versioner af standardproduktet efterfølgende bliver frigivet, så har det været nødvendigt med et større konsulentarbejde, når brugerne ønsker den nye version. De dyrt udviklede tilretninger skal indarbejdes i den nye standardversion eller måske udvikles igen, så de virker med den nye standardversion.

Til disse brugere har Winfinans udviklet et WCF.webservice API, der er så omfatttende, at man næsten kan bygge helt sin egen brugerflade til Winfinans.NET.  Det er ikke muligheder de fleste brugere vil anvende, men sammenholdt med Winfinans.NETs evne til at håndtere meget store datamængder, gør Winfinans.NET til "en løsning man kan vokse med".

Integration med andre systemer

Winfinans.NET kan integreres med en lang række andre programmer. Der findes bl.a. Integration til DanDomain Webshop, PBS, Danløn, Dibs, Budget123, Letregnskab og danske bankers homebanking systemer.

Elektronisk dokumentudvekling med LEAN, E-byg, Elektronisk fakturering til det offentlige og afsendelse af fakturaer som vedhæftede e-mail i .PDF .

Prøv Winfinans.NET - tilmeld dig og du er i gang med dit system på nettet på et øjeblik.