Winfinans Faktura

Winfinans Faktura giver dig adgang til fakturerings- og adressemodulerne i Winfinans, så du kan arbejde med kunder, salgsordrer og fakturaer prislister m.m. Derudover har du adgang til opslag i regnskabet.

Du kan sende fakturaer via e-mail vedhæftet som pdf eller elektroniske fakturaer til offentlige og private kunder.

Dette betyder at dine salgsfakturaer bliver bogført dagligt automatisk. Din omsætning kan derfor følges i regnskabet dag for dag.

Leverandørfakturaer kan sendes direkte til økonomisystemet som UBL eller pdf. Hvis du har et rent firmakort kan vi hente mange af  dine kvitteringer direkte i Storebox (eller andre tilsvarende sider).   

De få bilag, der bliver tilbage, kan du stadigt sende ind som billeder taget med mobiltelefon. Hvis du kan lade være med at krølle bonnen kan vi tolke de fleste. 

 
Når der bliver sagt bogholderi, forestiller mange sig en bogholder, der indtaster en stor mængde bilag manuelt i en kassekladde.

Sådan foregår det ikke mere. Denne tidskrævende og omkostningstunge operation kan i dag for en stor del automatiseres. Det kan derfor være en fordel at overlade dette til en professionel